Les germanes Gremillet 2. Els amors de la Cassiopea

Les germanes Grémillet 2. Els amors de la Cassiopea

Giovanni Di Gregorio, Barbucci

Còmic

A partir de 9 anys

Les germanes Grémillet

Ja han arribat les vacances d'estiu! Com cada any, la Sarah, la Cassiopea i la Lucille van al poble on viu la seva àvia. Allà retrobaran la tranquil·litat del camp, els amics de sempre i... un fantasma!

Una presència inquietant flota sobre les ruïnes que hi ha vora del llac. D'on prové? Quin és el seu secret? I perquè toca la campana de l'antiga església? Descobrir-ho serà la nova missió del club de les tres germanes!

Però per desxifrar el misteri, hauran de viatjar en el temps, trobar-se amb donzelles i cavallers, i enfrontar-se als mals d'amor del present i del passat, a camps de blat i a cartes que mai van enviar-se...

Alessandro Barbucci és il·lustrador, conceptista, dissenyador de personatges, professor, dibuixant, i autor de còmics, entre els quals destaquen l'emblemàtica sèrie de còmics juvenil W.I.T.C.H. o Sky Doll.

Giovanni Di Gregorio és autor de novel·les gràfiques i còmics, amb més de 100 àlbums publicats. També ha col·laborat en sèries d'animació i videojocs de ressò internacional. És professor de guió a l'Escola Joso de Barcelona.

Enquadernació: Cartoné

Pàgines: 72

Format: 21,2 x 28,2

ISBN: 978-84-679-4696-3

PVP: 16,95 €

Compartir en:

Altres llibres de la serie

Les germanes Grémillet 1. El somni de la Sarah

Giovanni Di Gregorio, Barbucci

L'article ha estat afegit
Uneix-te a la nostra newsletter
© 2023 EDITORIAL ASTRONAVE - Tots els drets reservats
eCommerce iPortal8 by Kdweb {2,35156}