Les germanes Gremillet 3. El tresor de la Lucille

Les germanes Grémillet 3. El tresor de la Lucille

Giovanni Di Gregorio, Alessandro Barbucci

Còmic

A partir de 9 anys

Les Germanes Grémillet

Un nou misteri per al club de les tres germanes!

Potser hi ha una cosa més horrible que unes vacances a la tardor sota la pluja, en una platja deserta, en companyia d'una drecera d'adolescents entremaliats? Clar que, ben pensat, fins el lloc més perdut amaga meravelles! A Sarah, Casiopea i Lucille els espera una nova missió: una misteriosa avantpassada que va desaparèixer sense deixar rastre. Quin és el seu secret? Per què ningú sap res d'ella? Era l'ovella negra de la família? Una pirata? O potser una contrabandista? En qualsevol cas, va deixar enfront de la costa un tresor que les germanes Grémillet hauran de trobar en alguna part entre les dunes silencioses, el balneari en ruïnes i el murmuri de la mar...

Alessandro Barbucci és il·lustrador, conceptista, dissenyador de personatges, professor, dibuixant, i autor de còmics, entre els quals destaquen l'emblemàtica sèrie de còmics juvenil W.I.T.C.H. o Sky Doll.

Giovanni Di Gregorio és autor de novel·les gràfiques i còmics, amb més de 100 àlbums publicats. També ha col·laborat en sèries d'animació i videojocs d'abast internacional. És docent de guió en la Escola Joso de Barcelona.

Enquadernació: cartoné

Pàgines: 72

Format: 21,2 x 28,2

ISBN: 978-84-679-5722-8

PVP: 16,95 €

Compartir en:

Altres llibres de la serie

Les germanes Grémillet 1. El somni de la Sarah

Giovanni Di Gregorio, Alessandro Barbucci

Les germanes Grémillet 2. Els amors de la Cassiopea

Giovanni Di Gregorio, Alessandro Barbucci

L'article ha estat afegit
Uneix-te a la nostra newsletter
© 2023 EDITORIAL ASTRONAVE - Tots els drets reservats
eCommerce iPortal8 by Kdweb {2,12891}