Mikoo i el cinturo magic

Mikoo i el cinturó màgic

Rafa Barragán, Sandra Diaz

Còmic

A partir de 9 anys

Acompanya al Mikoo i la seva colla en una aventura inoblidable!

En Mikoo i la seva colla troben un dia un cinturó molt peculiar que té el poder de concedir desitjos i que, a més a més, pot parlar! Tots cinc es divertiran junts i es faran molt bons amics, però sembla que una parella d'alienígenes misteriosos vol apropiar-se del cinturó màgic...

Rafa Barragán és un santboià de 27 anys, exalumne de l'Escola Joso i dibuixant de Mikoo i el cinturó màgic. Ha treballat il·lustrant diversos llibres per a Planeta, a la sèrie web dels SuperThings o com a background artist en pel·lícules d'animació. Actualment és professor de dibuix alhora que treballa en diferents projectes.

Sandra Díaz, nascuda a Sant Boi de Llobregat un 25 d'agost de 1993, es va graduar en Art Gràfic a l'Escola JOSO en 2016, i el mateix any va debutar amb el seu còmic digital Supersonic Girl, publicat a la plataforma digital WEBTOON. També ha treballat com a il·lustradora i colorista per a diferents llibres i còmics de Planeta i Norma Editorial. Actualment, es troba preparant nous projectes de còmic.

Enquadernació: cartoné

Pàgines: 80

Format: 17 x 24

ISBN: 978-84-679-5723-5

PVP: 16,95 €

Compartir en:

L'article ha estat afegit
Uneix-te a la nostra newsletter
© 2023 EDITORIAL ASTRONAVE - Tots els drets reservats
eCommerce iPortal8 by Kdweb {1,79688}